​Många företag inom IT har stora utgifter. ​Ta till exempel ett snabbväxande företag med 30 anställda som gör mobilspel. De kastar 96 000 i cybersjön varje år. Servercrashar, skrivarstrul, mailhaveri... ​summan av allt detta blir väldigt mycket pengar när man slår ut det på ett år. Detta är givetvis pengar som kunde läggas på annat.

Om vi tar ett annat exempel, ett konsultföretag med nio karismatiska kommunikationskonsulter, så lägger de dagligen 30 minuter var på it-strul av varierande sort. Detta är ett enormt läckage av både tid, pengar och energi, som lätt smyger sig in i det normala och blir något man vänjer sig vid och väljer att inte optimera bort.

Ett IT-företag ger dig pengar över till annat

Det är därför en smart investering att anlita ett it företag Stockholm som kan hantera allt detta.

Så släng inte pengar i it-strulets svarta hål. Det är bättre att boka en personlig tekniker från ett kompetent it-företag. De har både den utbildning och den kompetens som krävs för att lösa just den här typen av problem.

Ibland gäller det att kunna avgöra när man ska outsourca något och när man ska göra det själv. IT-problem tar mycket mer tid och mer pengar än vad man först tror. IT är dessutom en så central del av hela företagets verksamhet, eftersom det mesta vi gör nu för tiden är datoriserat. Det handlar alltså inte bara om datorfel här och där, utan om infrastrukturen för hela företaget.

Det är därför värt att lägga pengar på att detta ska fungera så smidigt som möjligt med så få avbrott och irritationsmoment som det går. Detta är oerhört viktigt för lönsamheten i företaget. Ett IT företag i Stockholm hjälper dig få både pengar och tid över.